Info

MPowerBIO – Otvorene prijave za program podrške startapima, malim i srednjim preduzećima u domenu BIOEKONOMIJE

Program MPowerBIO, uz podršku EU i BBI JU inicijative, poziva sve bio startape, kao i mala i srednja preduzeća da se prijave za MPowerBIO program podrške. Učešće u programu podrazumeva onlajn prisustvo na interaktivnim treninzima i radionicama, kao i povezivanje sa investitorima za one koji žele da svoj biznis unaprede u sledeću etapu.

Ko može da učestvuje?

Program se odvija u toku šest nedelja i prilagođen je startapima u razvoju u domenu bioekonomije, bio-baziranim malim i srednjim preduzećima. Osnovni cilj je da se preduzećima i preduzetnicima u usponu pruži potrebno znanje za dalji razvoj i utvrdi njihov nivo spremnosti za dobijanje investicija.

Šta možete očekivati?

  • Intenzivne obuke i podršku;
  • Pristup investitorima;
  • Pristup interaktivnim radionicama;
  • Priliku za predstavljanje na MPowerBIO regionalnom i završnom događaju.

Neke od teme koje će biti pokrivene MPowerBIO programom su: validacija tržišta, finansijsko planiranje, zaštita prava intelektualne svojine, usklađivanje rasta kompanije i mogućnosti finansiranja iz EU, kreiranje „pitch deck“ prezentacije za investitore, i još mnogo toga.

Program je potpuno besplatan i nudi direktan pristup investitorima na regionalnim i završnim događajima.

Nakon završetka svih treninga, učesnici će moći primeniti novostečena znanja na regionalnim MPowerBIO takmičenjima predstavljajući svoje projekte investitorima, gde će najbolji od njih biti dobitnici finansijskih sredstava od investitora iz branše. Svi treninzi će nakon njihovog održavanja takođe biti dostupni za pregled na MPowerBIO platformi.

Kako se prijaviti? 

Prijave su otvorene do 10. Juna 2021. Popunjavanjem prijave na zvaničnom MPowerBIO sajtu ostvarujete pravo na učešće u pojedinačnim treninzima.  Nakon toga možete istražiti pojedinačne treninge dostupne na stranici Events i registrovati se na željene.

Ako ste deo startup-a ili MSP-a iz bio-baziranog domena, i želite da se povežete sa drugim ekspertima iz industrije – MPowerBIO program podrške je prilika da usvojite nova znanja, ostvarite nove kontakte i uplovite u nove poslovne mogućnosti.

Pozivamo vas da posetite zvaničan sajt MPowerBIO projekta i istražite mogućnosti za Vaš bio-bazirani biznis!

This project has received funding from the Bio Based Industries Joint Undertaking (JU) under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 887501.

Teme