Točkovi&Pruga&Nebo

Er Srbija otvara letnju čarter sezonu sa sedam povratnih letova za Hurgadu

Er Srbija otvara letnju čarter sezonu za 2021. godinu sa ukupno sedam povratnih letova između Beograda i Hurgade, koliko je planirano da se obavi do 8. maja, tokom uskršnjih i prvomajskih praznika. Nacionalna avio-kompanija će letove obavljati avionima tipa erbas A319, koji imaju konfiguraciju sa po 144 sedišta.

“Zadovoljstvo nam je što sa našim partnerima, turističkim agencijama, započinjemo obnovu čarter letova, za koje tradicionalno vlada veliko interesovanje putnika. Raduje nas što im i ovog proleća i leta omogućavamo da sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor. Sigurni smo da će ova sezona biti bolja od prethodne, imajući u vidu da će putnicima biti dostupan širi izbor destinacija,” izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Er Srbija planira da tokom letnje sezone 2021. godine, u saradnji sa domaćim turističkim agencijama, obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu.

Čarter letovi za Tursku će uglavnom biti organizovani ka Antalijskoj regiji, ali su u planu i letovi za Bodrum i Dalaman na Egejskoj obali. Nacionalni avio-prevoznik će ka Egiptu u većem obimu leteti za Hurgadu, dok će nešto manji broj letova biti obavljen ka Šarm el Šeiku. Kada je u pitanju Grčka, putnici Er Srbije mogu očekivati turističke aranžmane sa direktnim čarter letovima za Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefaloniju, Zakintos i druge popularne destinacije.

Teme