Ceger

Prvomajski praznici slobodni dani za sve LIDL prodavce

Kao kompanija kojoj su zaposleni, pored potrošača, apsolutni prioritet, ovom odlukom, Lidl Srbija želi da svim svojim prodavcima omogući da praznične dane provedu sa svojim porodicama.

Povodom predstojećih praznika, ni ove godine, Lidl prodavnice u našoj zemlji neće raditi prvog i drugog maja, dok će u petak, 30. aprila, vrata za sve potrošače biti otvorena po skraćenom radnom vremenu, od 08.00 do 18.00 časova. 

Na ovaj način kompanija Lidl Srbija se zahvaljuje Lidl timu na tome što su tokom vanrednog stanja pokazali visoku dinamičnost, požrtvovanost i posvećenost i odgovorili na potrebe potrošača. Spojeni slobodni dani obezbeđuju Lidl prodavcima da svoje vreme posvete najmilijima i da praznike provedu sa porodicom. Od 3. maja potrošači će moći da obave svoju kupovinu prema redovnom radnom vremenu prodavnica i na taj način iskuse prednosti jednostavne i brze kupovine. 

      30. aprilskraćeno do 18 h
majzatvoreno
majzatvoreno
majredovno radno vreme

Lidl potrošačima nudi jedinstven asortiman sa više od 1.800 pažljivo odabranih proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta koji su već zavoleli ljudi širom Srbije. Od svežeg voća i povrća sa Lidlove pijace, prehrambenog i neprehrambenog asortimana koji je prošao stroge kontrole kvaliteta, pa sve do mirisne pekare – Lidl Srbija donosi sve što je potrošačima potrebno za svakodnevni život.

Sva aktuelna radna vremena i promene, mogu se pratiti na zvaničnoj stranici kompanije Lidl Srbija, na linku lidl.rs.

Teme