Ceger

NOVA dm prodavnica u Novom Sadu

Najveći drogerijski lanac u Evropi nastavio je sa ekspanzijom na domaćem tržištu otvaranjem nove dm drogerije u Novom Sadu na adresi Anđe Ranković br. 7, koja je ujedno i 109. dm prodavnica u našoj zemlji. Pored toga, grad je dobio i renoviranu dm drogeriju koja se nalazi u tržnom centru New Nork na Bulevaru Mihajla Pupina br. 2. Otvaranje ovih drogerija pratile su tradicionalne donacije kompanije, a tom prilikom dm je donirao robu ukupne vrednosti od milion dinara dvema ustanovama u Novom Sadu.

Početak rada nove dm prodavnice pratilo je darivanje robe u visini od 500.000 dinara Udruženju roditelja dece sa autizmom „Svoj svet“, dok je otvaranje osvežene drogerije krunisano donacijom jednake robne vrednosti Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada. 

„Naši sugrađani prepoznali su u nama saveznika u težnji da zajednicu u kojoj živimo i poslujemo svakodnevno činimo boljim mestom za život. Od dolaska u Srbiju, dm važi za kompaniju koja konkretnim delima pruža istinski doprinos društvu, vođena uverenjem da velike kompanije treba da imaju sluha za potrebe sredine u kojoj se razvijaju. Ponosni smo što ovim gestom podrške građanima Novog Sada nastavljamo sa našom tradicionalnom humanitarnom inicijativom pri svakom otvaranju i reotvaranju dm drogerija“, izjavila je Jelena Jović, regionalni menadžer prodaje kompanije dm drogerie markt.

Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su prepoznate kao prioritetni lanci snabdevanja zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih namirnica, organske hrane i proizvoda namenjenih građanima sa specifičnim dijetetskim potrebama. Pored toga, dm prodavnice sadrže brojne druge proizvode koji su ključni za ispunjenje različitih potreba građana, poput asortimana za negu i ishranu beba, segmenta za održavanje lične i higijene doma, nege i dekorativne kozmetike. 

Kompanija dm drogerie markt najveći je drogerijski lanac u Evropi, a trenutno posluje u 13 zemalja na kontinentu, sa mrežom od preko 3.600 prodajnih objekata i preko 62.000 zaposlenih.

Teme