Točkovi&Pruga&Nebo

VAUČERI ER SRBIJE za ZDRAVSTVENE RADNIKE angažovane u kovid sistemu

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Er Srbija pokrenuli su kampanju pod sloganom “Vreme je za predah”, u okviru koje su za 10.000 zdravstvenih radnika angažovanih u kovid sistemu obezbedili vaučere sa popustom za letove ove kompanije. Ugovor o saradnji potpisali su ministar zdravlja Republike Srbije Zlatibor Lončar i generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit na svečanosti u Palati Srbije, u prisustvu predstavnika zdravstvenih ustanova, lekara i medicinskih sestara. 

Promo vaučer omogućava popust od 50 odsto na ukupnu cenu karte Er Srbije, sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama. Vaučeri važe za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i mogu se iskoristiti za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine. 

„Zdravstveni radnici Srbije su svojim radom, zalaganjem i požrtvovanošću tokom pandemije pokazali da su istinski heroji vremena u kojem živimo. Danonoćno brinući o više od 200.000 građana koji su bili hospitalizovani, spašavajući njihove živote, zadužili su sve nas. Stoga će država nastaviti da čini sve kako bismo dodatno unapredili i materijalni položaj zdravstvenih radnika, kontinuiranim povećanjem njihovih plata, ali i uslove rada, izgradnjom najsavremenijih bolnica i kliničkih centara i nabavkom najmodernije medicinske opreme. Ali i svaka inicijativa društveno odgovornih kompanija, poput kompanije Er Srbija, koje ovakvim akcijama iskazuju zahvalnost zdravstvenim radnicima, Ministarstvo zdravlja uvek će podržati, jer su u interesu zdravstvenih radnika. Zato se ovim putem zahvaljujemo kompaniji Er Srbija, na podršci, i nadamo se nastavku naše saradnje”, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. 

“Veliko nam je zadovoljstvo što na ovaj način možemo da izrazimo zahvalnost zdravstvenim radnicima za svakodnevnu posvećenost očuvanju života i zdravlja svih građana. Cilj nam je da im omogućimo da otputuju na više nego zasluženi odmor na željenu destinaciju. Zahvaljujemo Ministarstvu zdravlja na saradnji i podršci u realizaciji ovog značajnog projekta”, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.  

Vaučeri srpske nacionalne avio-kompanije će biti distribuirani Univerzitetskom kliničkom centru Srbije, kliničkim centrima Kragujevca, Niša i Vojvodine, kliničko-bolničkim centrima Zemun, Bežanijska kosa, Zvezdara i “Dr Dragiša Mišović”, kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i ostalim zdravstvenim ustanovama u kovid sistemu. 

Vaučeri se mogu koristiti prilikom kupovine avio-karata putem Kontakt centra Er Srbije ili u nekoj od poslovnica u Beogradu. Prilikom kupovine karte uz upotrebu vaučera, potrebno je da se zdravstveni radnici legitimišu potvrdom o radu, izdatom od strane zdravstvene ustanove pod ingerencijom Ministarstva.

Tagovi

Teme