Banke

Nova filijala ERSTE BANKE na VRAČARU

Svakodnevni bankarski poslovi sve više se obavljaju onlajn putem, što stvara više vremena za lični  kontakt i savetodavnu podršku. Nova filijala Erste Banke u skladu je upravo sa ovim konceptom i  potrebama klijenata. 

Erste Banka je danas na Vračaru u Ulici Mome Kapora 12 otvorila novu filijalu, koja objedinjuje najbolje iskustvo fizičkog i digitalnog sveta. Namenjena je na prvom mestu savetodavnim uslugama, uz  maksimalnu efikasnost, fleksibilnost i udobnost ambijenta, koji ne podseća na konvencionalnu filijalu.  

U novoj filijali primenjena su digitalna rešenja i tehnologije koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje, uz što  manje čekanja u redu. Fokus je stavljen na savetodavni koncept, jer klijenti imaju više prostora i vremena  da u moderno opremljenim prostorijama razgovaraju sa bankarskim savetnicima o svojim finansijskim  potrebama i planovima, kako bi došli do najboljih finansijskih odluka.  

U poslednje vreme, u celom našem regionu povećana je potreba za finansijskom podrškom u vidu  finansijske pismenosti i savetovanja, ne samo zbog krize izazvane korona virusom, već i zbog ubrzane  digitalizacije. Veliki broj poslova možemo obaviti putem našeg mobilnog telefona, ali savetovanje i  donošenje najboljih finansijskih odluka i dalje ostaje preduslov za stvaranje prosperiteta i održivosti, kako  na ličnom, tako i na poslovnom planu.  

Filijale koje predstavljaju spoj digitalnog i savetodavnog su budućnost bankarstva, a naša nova filijala  predstavlja prvi ovakav koncept koji će biti primenjen širom cele Erste Grupe“, istakla je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci. 

U okviru filijale nalazi se i samouslužna zona sa bankomatom, koja je na raspolaganju 24 sata dnevno i  sadrži i uplatni bankomat za pravna lica. Komforan prostor filijale podseća na dnevnu sobu. Opremljen  je interaktivnim ekranom sa edukativnim i zabavnim sadržajima, a mališani koji treba da sačekaju roditelje  da obave svoje bankarske poslove mogu se zabaviti uz brojne igračke. U filijali dominiraju prirodni  materijali, kao i oni dobijeni iz obnovljivih izvora. 

Istraživanje koje je sprovela Erste Grupa na svim tržištima na kojim posluje pokazalo je da iako klijenti u  sve većoj meri prelaze na digitalne kanale, i dalje žele da podršku i savetovanje dobiju u ličnom kontaktu  sa svojim savetnikom. Priželjkuju da filijala bude mesto sa atraktivnim tehnološkim rešenjima i dovoljno  prostora koji će obezbediti privatnost, bez čekanja u redovima i uz svestranu podršku i kvalitetne savete. 

Erste Banka nastavlja upravo sa kombinacijom unapređenja svoje digitalne ponude i širenja svoje mreže.  Osim filijale u Ulici Mome Kapora, za obavljanje svakodnevnih poslova sa bankom, klijentima je od  nedavno na raspolaganju i nova ekspres ekspozitura u Nušićevoj 10, u centru grada.

Kontakti za

Teme