Točkovi&Pruga&Nebo

ER SRBIJA ponovo uspostavila avio-letove do SOLUNA, od 4. juna i do PRAGA i SOFIJE

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, ponovo je uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna obnavlja i letove do Praga i Sofije.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno – dva puta dnevno ponedeljkom i petkom, i jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje jedan sat i 15 minuta.  

Er Srbija će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom. Direktan let između srpske i češke prestonice u proseku traje jedan sat i 40 minuta.

U planu je da se letovi Er Srbije ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno – dva puta dnevno, ponedeljkom i jednom dnevno, petkom. Direktan let koji povezuje glavne gradove Srbije i Bugarske u proseku traje jedan sat i pet minuta.

“Imajući u vidu postepeno popuštanje ograničenja u putovanjima, kao i približavanje vrhunca sezone, odlučili smo da ponovo uspostavimo letove do određenih popularnih destinacija u našoj mreži. Raduje nas što će naši putnici imati mogućnost da letnji odmor provedu u solunskoj regiji, a mi se trudimo da im dodatno olakšamo putovanje. Direktne vazdušne veze sa glavnim gradovima Češke i Bugarske su nam takođe veoma značajne, kako iz ekonomskih, tako i turističkih razloga”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.   

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici će imati na raspolaganju dobre konekcije između Soluna i brojnih gradova iz mreže Er Srbije, kao što su – Amsterdam, Stokholm, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Beč, Cirih, Podgorica, Berlin, Ljubljana, Moskva i drugi. Takođe, biće omogućena dobra mrežna povezanost između Sofije i ostalih destinacija Er Srbije, među kojima su Stokholm, Pariz, Dizeldorf, Frankfurt, Zagreb, Beč, Cirih, Podgorica, Moskva, Ženeva, Njujork, Milano i drugi. Prag će preko Beograda biti odlično povezan sa Atinom, Solunom, Tiranom, Skopljem, Sarajevom, Istanbulom, Bukureštom i drugim destinacijama u mreži srpskog nacionalnog avio-prevoznika.  

Teme