Točkovi&Pruga&Nebo

Er Srbija ponovo do Dubrovnika, Splita i Bukurešta

Foto: Pixabay.com

Er Srbija će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju – Dubrovniku i Splitu. Letovi ka popularnim letovalištima u Dalmaciji obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, dok će od 13. juna biti dodat i treći nedeljni let do Splita, nedeljom.

Osim sezonskih ruta, Er Srbija će od 4. juna obnoviti i redovnu liniju do Bukurešta. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Rumunije saobraćati tri puta nedeljno – ponedeljkom, petkom i subotom. Planirano je da se krajem juna broj nedeljnih letova do Bukurešta poveća na pet, dodavanjem još po jednog leta nedeljom i ponedeljkom.   

“Drago nam je što se letnja sezona bliži i, sudeći po vidljivim promenama u potražnji, situacija se razvija u pozitivnom pravcu. Raduje nas što smo u prilici da omogućimo putnicima planiranje letnjeg odmora na popularnim primorskim destinacijama kao što su Dubrovnik i Split, koje su im tradicionalno zanimljive zbog svoje lepote i blizine. Vazdušna veza sa glavnim gradom Rumunije nam je takođe veoma važna, pre svega iz ekonomskih razloga”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji. 

Teme