Točkovi&Pruga&Nebo

Er Srbija od 15. juna pokreće letove između Niša i Tivta, a od 13. jula između Kraljeva i Soluna

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, pokreće sezonske letove između Kraljeva i Soluna od 13. jula i između Niša i Tivta od 15. juna. 

Letovi na relaciji Kraljevo – Solun obavljaće se jednom nedeljno, svakog utorka, od 13. jula do 24. avgusta, dok će se saobraćaj na liniji Niš – Tivat odvijati dva puta nedeljno. 

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo i putnicima iz centralne i južne Srbije omogućiti da iz Niša i Kraljeva lete do popularnih primorskih destinacija tokom letnje sezone. Raduje nas što postepeno širenje mreže destinacija do kojih saobraćamo u aktuelnim okolnostima obuhvata i druge aerodrome u zemlji, osim našeg matičnog u Beogradu, kako bismo što većem broju putnika olakšali odlazak na zasluženi odmor”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Srpski nacionalni avio-prevoznik je saobraćaj sa Aerodroma Morava ka Solunu trebalo da uspostavi prošle godine, ali su planovi odloženi usled posledica pandemije koronavirusa. Letovi do drugog po veličini grada u Grčkoj obavljaće se turboelisnim avionom ATR72.   

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Teme