Ceger Info

NAŠE NAJBOLJE IZ UNIVEREXPORTA „Organa“ i vino i pršuta „Domaćinstvo Vučurević“ sa žigom ČUVARKUĆA

Brendovi najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, Univerexport-a, „Organa“ i „Domaćinstvo Vučurević“ od sada su deo velike kuće „Čuvarkuća“ postavši na taj način značajan dodatak onog najboljeg što zajedno možemo da ponudimo potrošačima. 

Žig „Čuvarkuća“ nosi 17 proizvoda koje Univerexport lično proizvodi. Brend „Organa“ ponos je naše lične proizvodnje. Organski proizvodi sa naše zemlje u Liparu, brašno i ulje, najbolje su od onog što nam je priroda dala. Ovi proizvodi zaslužili su taj epitet jer nisu tretirani hemikalijama, nosioci su sertifikata organskih proizvoda, a čitav proizvodni proces – od sejanja semena do plasmana na police – u potpunosti je kontrolisan i iza kvaliteta stoji sama kompanija Univerexport.

Organski zasadi u Liparu

UNIVEREXPORT domaći lanac sa sopstvenom ORGANSKOM proizvodnjom na čak 55 hektara

„Domaćinstvo Vučurević“, pršut i vino, nastali su iz iste želje da se kupcima ponude proizvodi vrhunskog kvaliteta iz sopstvenih proizvodnih pogona. Preduslov za dobar pršut je kvalitetna sirovina koja stiže sa Univerexport-ove farme AD Bačka, 100% domaće, nikad uvezeno, niti zamrznuto meso i napravljeno isključivo od domaćih svinja. Posebne odlike pršuta leže u činjenici da je proces zrenja na samom vazduhu, a ne dimu, a celokupan proces proizvodnje upotpunjen je savremenom opremom koja čini savršen spoj kombinacije tradicionalne italijanske tehnologije i domaćeg umeća odgajanja svinja na sopstvenoj farmi i proizvodnje.

Vinograd iz koga stižu Oranž i Hamburg vino je napravljen na istim osnovama kao i organski proizvodi I pršut. Vina imaju slast dobijenu isključivo od sunca, a vinograd se ne tretira pesticidima, već isključivo organskim preparatima.

Stvorivši sopstvene brendove, iza čijeg imena i kvaliteta u potpunosti stoji kompanija koja na tržištu posluje punih 30 godina i čija je namera i želja da u potpunosti ulaže u društvo i zemlju odakle je i sama potekla, Univerexport je napravio korak dalje u plasmanu domaćeg. Koliko je razvoj domaćeg bitan potvrđuje i projekat „Stvarano u Srbiji“ čiji su važan deo i nove čuvarkuće iz Univerexport-a. 

Teme