Foto: DDOR osiguranje
Osiguranje

Duh Olimpijskih igara u Vršcu ODRŽANA prva „DDOR Olimpijska staza“

Vršac je bio domaćin prve „DDOR olimpijske staze“ koju je Olimpijski komitet Srbije organizovao u saradnji sa kompanijom DDOR osiguranje i uz podršku Grada Vršca. Ovo takmičenje koje je imalo za cilj promociju olimpijskih vrednosti, okupilo je više od 600 učesnika. Nakon trosatnog takmičenja, najuspešnijim takmičarima su uručene nagrade, a DDOR osiguranje je predalo donaciju u vidu sportskih rekvizita Osnovnim školama „Paja Jovanović“ (Vršac) i „Moše Pijade“ (Gudurica), koje su na današnjem događaju imale najviše predstavnika.

Događaju je prisustvovao Čaba Silađi, plivač i član Olimpijskog tima Srbije za Igre u Tokiju. Takođe, nagrade su uručili i Tamara Radočaj, nekadašnja košarkaška reprezentativka, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju i pomoćnica gradonačelnika grada Vršca i Vladimir Ćapin, direktor filijale DDOR osiguranja u Vršcu.

Glavni cilj “DDOR Olimpijska staze” jeste da promoviše vrednosti olimpijskog pokreta i da kroz interaktivnu fizičku aktivnost edukuje sve učesnike o istoriji Olimpijskih igara.

Čaba Silađi se pred početak događaja obratio prisutnima, zahvalio se na učestvovanju u „DDOR Olimpijskoj stazi“ i na podršci Olimpijskom timu Srbije pred Igre koje nas očekuju ovog leta u Tokiju.

Drago mi je što sam danas sa Vama u Vršcu, divnom gradu, i drago mi je što smo nastavili aktivnosti pred Olimpijske igre u Tokiju koje nas očekuju za tačno 48 dana. Ovoga jutra nas je obradovala vest da je Olimpijski tim Srbije za Tokio bogatiji za još 2 člana jer je potvrđen plasman muške plivačke štafete 4×100 slobodnim stilom, što znači da će i Uroš Nikolić i Nikola Aćin, uz Stjepanovića i Barnu koji već imaju normu u pojedinačnim disciplinama biti sa nama ovoga leta u glavnom gradu Japana„, istakao je Čaba Silađi.

Teme