Foto: Sberbanka
Banke

AKCIJA SBERBANKE „Vredne vredi podržati“ PODRŠKA preduzetnicima, srednjim i malim preduzećima

Nastavljajući sa aktivnom promocijom domaće privrede i podrškom razvoja domaćih preduzetnika i preduzeća, Sberbank Srbija pokrenula je i ove godine svoju već tradicionalnu akciju podrške srednjim i malim preduzećima i preduzetnicima pod nazivom „Vredne vredi podržati“.

Reč je o akciji koju Sberbank organizuje već petu godinu za redom, a sve u želji da javnosti predstavi neke od najsupešnijih malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, ali i da njihovom promocijom pruži veliki podstrek i ohrabrenje ostalim privrednicima u zemlji da, uz podršku Sberbank, nastave sa svojim razvojem i uspešnim poslovanjem. 

„Period koji je za nama još jednom nam je pokazao koliko je danas važno da nastavimo sa podrškom domaće privrede, razvojem usluga koje će privrednicima omogućiti da posluju još konkurentnije, ali i da nastavimo sa predstavljanjem onih preduzeća koja su brzo i efikasno uspela da se prilagode novim tržišnim okolnostima i veoma uspešno odgovore na sve izazove. Smisao naše akcije „Vredne vredi podržati“ je upravo u tome i veoma mi je drago da ćemo krajem ove godine još jednom nagraditi one koji su bili najvredniji, najodvažniji i najuspešniji u svom poslovanju. Sberbank će nastaviti da, kao i u prethodnom periodu, aktivno podržava domaće privrednike, kao i da im svojim uslugama pruža mogućnost da osvajaju nova tržišta, unapređuju konkurentske prednosti i razvijaju svoje poslovanje“, objasnila je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Učešće u ovom izboru imaće svi klijenti koji do 31. oktobra 2021. godine učvrste i prošre svoju saradnju sa Sberbank, odnosno nastave da ostvaruju nove poslovne uspeha uz podršku Sberbank Srbija. Za najuspešnije među njima i ovoga puta su pripremljene vredne nagrade i to čak dva nova automobila, stipendije za edukativne programe „Mokrogorske škole menadžmenta“ i veći broj novih laptop računara.

Dodatne informacije, kao i pravila učešća u promotivnoj akciji „Vredne vredi podržati“, pronađite na veb-sajtu Sberbank Srbija.

Teme