Točkovi&Pruga&Nebo

Od 4. jula Er Srbijom iz Beograda ka Barseloni

Foto: Air Serbia

Er Srbija će od 4. jula ponovo uspostaviti letove iz Beograda ka Barseloni i na taj način povezati Srbiju i Španiju, po prvi put posle jednogodišnjeg prekida. Planirano je da se letovi do popularne metropole na Sredozemnom moru obavljaju dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Avio-karte su već u prodaji.

Srpska nacionalna avio-kompanija je letove do Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatog turističkog odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.

„Raduje nas što obnavljamo direktnu vazdušnu vezu sa Barselonom, destinacijom koja je izuzetno popularna među našim putnicima, kako za poslovna, tako i za turistička putovanja. Ostajemo fokusirani na svaku priliku koja se ukaže na tržištu, kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima i putnicima ponudili što veći izbor destinacija tokom sezone odmora“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su – Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Tivat.

Teme