Osiguranje

DDOR OLIMPIJSKA STAZA Duh Olimpijskih igara u Užicu

Olimpijski komitet Srbije je u saradnji sa kompanijom DDOR osiguranje i uz podršku grada Užica organizovao „DDOR Olimpijsku stazu“. Ovo takmičenje koje je imalo za cilj promociju olimpijskih vrednosti, okupilo je više od 300 učesnika. Nakon trosatnog takmičenja, najuspešnijim takmičarima su uručene nagrade, a DDOR osiguranje je predalo donaciju u vidu sportskih rekvizita Osnovnim školama „Miodrag Milovanović Lune“ (Karan) i „Dušan Jerković“ (Užice), koje su na današnjem događaju imale najviše predstavnika.

Nagrade najuspešnijim učesnicima uručio je Milan Jezdić, direktor filijale Užice DDOR osiguranje.

Glavni cilj “DDOR Olimpijska staze” jeste da promoviše vrednosti olimpijskog pokreta i da kroz interaktivnu fizičku aktivnost edukuje sve učesnike o istoriji Olimpijskih igara.

Koordinator za promociju olimpijskih vrednosti Olimpijskog komiteta Srbije Milan Pavlović se pred početak događaja obratio prisutnima, zahvalio im se na učestvovanju u „DDOR Olimpijskoj stazi“ i na podršci Olimpijskom timu Srbije pred Igre koje nas očekuju ovog leta u Tokiju

„Želeo bih da se zahvalim svim učesnicima današnje “DDOR Olimpijske staze”, gradu Užicu na gostomprimstvu i kompaniji DDOR osiguranje koja je uvidela značaj ovog događaja i pomogla nam da danas u Užicu promovišemo sve vrednosti koje olimpizam sa sobom nosi. Putem ovog događaja daćemo podršku našim olimpijcima koje ovoga leta očekuju Olimpijske igre u Tokiju i poželećemo im da ostvare što bolje rezultate predstavljajući Srbiju“, istakao je Pavlović.

Ivan Stanisavljević, član Gradskog veća grada Užica pozdravio je sve prisutne i poželeo dobrodošlicu predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje.

„Dobrodošli u Užice i hvala Vam što ćete učestvovati u ovom divnom događaju. Drago mi je što vidim veliki broj najmlađih Užičana koji će učestvovati u “DDOR Olimpijskoj stazi”, i verujem da su među njima budući olimpijci koji će nam u budućnosti donositi mnogo radosti svojim sportskim uspesima jer je Užice grad koji je Srbiji dao veliki broj uspešnih sportista“, je Stanisavljević.

Direktor filijale DDOR osiguranja u Užicu, gospodin Milan Jezdić, dodelio je nagrade najboljim ekipama koje su učestvovale u „DDOR Olimpijskoj stazi“ i zahvalio se svim učesnicima.

„Želeo bih da čestitam svim pobednicima, ali i svim učesnicima koji su uspešno prošli DDOR Olimpijskom stazom. U sportu, kao i u poslovanju, važno je učestvovati, boriti se pošteno i zasluženo slaviti uspeh. Kao predstavnik kompanije DDOR osiguranje srećan sam što u Užicu danas slavimo i pobede takmičara, ali uspešno poslovanje naše kompanije. Zahvaljujem se Olimpijskom komitetu Srbije i gradskim čelnicima za sjajnu podršku u organizaciji. Danas smo svi bili olimpijci!, istakao je Jezdić.

Na kraju dodele medalja i nagrada najboljim učesnicima, Milan Jezdić uručio je sportske rekvizite Osnovnim školama „Miodrag Milovanović Lune“ (Karan) i „Dušan Jerković“ (Užice), koje su na imale najviše predstavnika.

Donaciju su primili direktori škola uz reči zahvalnosti kompaniji DDOR osiguranje uz reči da su sigurni da će rekviziti podići kvalitet nastave u njihovim školama.

Uspeh prve „DDOR Olimpijske staze“ u Užice uz učešće više od 300 takmičara i dvostruko toliko navijača i posetilaca pokazatelj je interesovanja građana za Olimpijski pokret i velike podrške koju će Olimpijski tim Srbije imati na Olimpijskim igrama u Tokiju. Time je ideja ove manifestacije u potpunosti ispunjena, jer su učesnici naučili nešto novo o olimpijskim vrednostima koje kroz partnerstvo dele nacionalni Olimpijski komitet i DDOR osiguranje.

Teme