Točkovi&Pruga&Nebo

Od 11. jula Er Srbija ponovo do PULE

Foto: Air Serbia

Er Srbija će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita. Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno – četvrtkom i nedeljom. Avio-karte su već u prodaji.

“Raduje nas što smo u prilici da putnicima, pored Dalmacije, ponudimo i direktnu vazdušnu vezu sa Istrom, veoma popularnom destinacijom za godišnji odmor. Naši putnici lako mogu stići iz Pule do obližnjih atraktivnih letovališta, što im dodatno proširuje mogućnosti prilikom planiranja i organizacije odmora”, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim destinacijama iz mreže srpske nacionalne avio-kompanije.

Srpska nacionalna avio-kompanija je od 2008. godine saobraćala do Pule tokom svake letnje sezone, osim 2020. kada letovi nisu realizovani zbog pandemije korona virusa.

Teme