Foto: Er Srbija
Točkovi&Pruga&Nebo

ER SRBIJA od 5. jula uvodi dodatni let za Moskvu ponedeljkom

Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija će od 5. jula, uvođenjem jednog dodatnog leta za Moskvu ponedeljkom, povećati ukupan broj letova na liniji između srpske i ruske prestonice sa sedam na osam nedeljno. 

Srpska nacionalna avio-kompanija trenutno saobraća ka čak četiri destinacije u Ruskoj Federaciji – Moskvi, Sankt Peterburgu, Krasnodaru i Rostovu na Donu. Sa ukupno 14 letova nedeljno ka navedenim gradovima u julu, Er Srbija putnicima iz Rusije predstavlja glavnu ulaznu kapiju za putovanja do našeg regiona i dalje. 

“Drago nam je što dodatno jačamo prisustvo u Rusiji, koja predstavlja veoma važno tržište – kako za Srbiju, tako i za region. Uprkos ograničenjima putovanja, uspeli smo da povećamo broj letova ka Moskvi, obnovimo letove ka Sankt Peterburgu i Krasnodaru, čak i da uvedemo potpuno novu liniju ka Rostovu na Donu. Velika potražnja i dobra popunjenost letova na novoj ruti pokazuju nam da je to bila dobra poslovna odluka. Nastavljamo da pomno pratimo tražnju i blagovremeno prilagođavamo mrežu okolnostima na tržištu”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.  

Er Srbija je vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom, nakon privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije korona virusa, ponovo uspostavila 9. novembra 2020. godine.

Teme