Banke

DINARSKI GOTOVINSKI krediti za refinansiranje UNICREDIT BANKE sa fiksnom kamatnom stopom

Foto: Promo

Do 31. avgusta ove godine UniCredit banka pripremila je ponudu dinarskih gotovinskih kredita za refinansiranje po još povoljnijim uslovima, sa fiksnom kamatnom stopom. Tokom promotivnog perioda na iznose kredita od 400.000 dinara obračunava se niža fiksna efektivna kamatna stopa od 7,31%, odnosno fiksna nominalna kamatna stopa u iznosu od 6,95% na godišnjem nivou, pri čemu je iznos mesečne rate 6.907,21 dinara.

Na kredite do 400.000 dinara primenjuje se fiksna efektivna kamatna stopa od 7,78%, odnosno fiksna nominalna kamatna stopa od 7,35%, na godišnjem nivou, uz isti period otplate do 71 meseca za sve iznose. Maksimalan iznos dinarskog gotovinskog kredita je 3.000.000 dinara, a ponuda važi za sve klijente banke koji imaju ili otvore paket račun Gold, uz prenos primanja zarade u UniCredit banku do kraja avgusta tekuće godine.

UniCredit banka osim niže mesečne rate i perioda otplate do 71 meseca, klijentima obezbeđuje dodatnu sigurnost pri otplati kredita, u slučaju da ostanu bez posla ili, ukoliko, usled zdravstvenih problema nisu u mogućnosti da obavljaju svoje poslovne aktivnosti. Pojednostavljenim procedurama želimo da podržimo naše klijente, ali i tržište Srbije, kroz rešenja koja nude mogućnost smanjenja troška, tako što ćemo ponuditi refinansirajući kredit po povoljnijim uslovima, uz ubrzani proces odobrenja. Na klijentima je da ta sredstva iskoriste za ono što im je zaista važno – jer mi smo tu da budemo podrška onda kada je potrebno“, rekao je Rastko Nicić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima u UniCredit Banci Srbija. 

Trošak održavanja računa Paket račun Gold je 395 dinara na mesečnom nivou, a kreditna sposobnost se određuje u zavisnosti od visine mesečnih prihoda i obaveza korisnika kredita. Kredit se odobrava svim postojećim i novim klijentima koji prenesu zaradu u UniCredit banku, bez troškova obrade i održavanja kredita. Jedan od preduslova za odobravanje je stalno zaposlenje sa minimum 12 meseci radnog staža.

Reprezentativni primer: 

Reprezentativan primer za Dinarski keš kredit sa fiksnom kamatnom stopom za refinansiranje sa prenosom primanja – tokom promotivnog perioda, od 21. 6. do 31. 8. 2021. godine.

Iznos kredita: 400.000 dinara; NKS na godišnjem nivou, fiksna 6,95%; EKS na godišnjem nivou 7,31%; Iznos mesečne rate, fiksna kamata 6.907,21 dinar; godišnja naknada za održavanje kredita: bez naknade; administrativni trošak: bez troška; period otplate: 71 mesec; ukupan iznos koji klijent vraća nakon ugovorenog perioda otplate kredita: 492.638,24 dinara. EKS je obračunata na dan 11. 6. 2021.

U obračun EKS su uključeni sledeći troškovi: Trošak pribavljanja izveštaja iz kreditnog biroa: 246,00 RSD (po jednom izveštaju)*; Trošak menica: 100,00 RSD*.

*Očekivani troškovi u dinarima (apsolutni iznos).

Teme