Ceger

Otvoren SUPER DIS MARKET u GAJU

Kompanija DIS otvorila je danas još jedan, 39. po redu market u okviru svog maloprodajnog lanca, na adresi Miše Stojkovića 109 u Gaju.

SUPER DIS u Gaju, prostire se na 305 m², zapošljava 14 radnika i ima 3 kase. Novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi i bolji doživljaj kupovine. Svaki potrošač će moći da uživa u širokoj i raznovrsnoj ponudi od preko 5000 proizvoda po povoljnim cenama. Vrhunska usluga, bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti potrebe svakog stanovnika Gaja i okoline. 

Potrošači koji su danas na otvaranju uživaju u slavljeničkoj atmosferi, prijatnom ambijentu novog DIS marketa, i našoj poznatoj akciji u kojoj je na dan otvaranja svaka 50. kupovina GRATIS. Takođe, svi koji danas izvrše kupovinu u vrednosti od 1.000 i više dinara dobijaju na poklon specijalno dizajniranu HVALA čokoladu, dok su članovi programa lojalnosti Naša kartica koji ostvare račun veći od 2.000 dinara u prilici da izvedu penal na malom fudbalskom terenu i u zavisnosti od njihove preciznosti i veštine osvoje neku od nagrada, a 3 kupca sa najvećim iznosima računa (većim od 5.000 dinara) će na poklon dobiti bicikle.

Nema sumnje da je otvaranjem novog marketa i zapošljavanjem ljudi, jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca pozitivno uticao na privredu celokupnog kraja, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana Gaja i neizostavni deo lokalne zajednice.

Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22 časa.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz poštovanje mera zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.  

Teme