Ceger Društveno odgovorno poslovanje

Univerexport poklon paketi za sve bebe Novog Sada

U narednih godinu dana, svaka beba i mama će prilikom izlaska iz novosadskog porodilišta Betanija, dobiti poklon paket od kompanije Univerexport.


Aktivnost simboličnog naziva „Prvi od rodbine stižemo u babine“, Univerexport organizuje zajedno sa vodećim kompanijama na tržištu (Violeta, Becolino, Pavlogal, Henkel), čime će 6.500 beba tokom ove i naredne godine dobiti poklon paket kao pomoć u prvim danima.  Svaki paket sadrži: pelene za bebe, omekšivač, prašak, sapun, kupku, kremu i vlažne maramice spakovane u kutiju, koji se predaju svakoj mami, odnosno bebi prilikom polaska kući iz porodilišta. 

Univerexport je kompanija koja je svoje prve korake napravila 1990. godine u Novom Sadu, odakle se maloprodajna mreža širila dalje ka svim većim i manjim opštinskim centrima, kao i Beogradu i okolini, a uskoro i centralnoj Srbiji. Tokom svih tih godina, Univerexport je na različite načine doprinosio zajednici i okruženju, ali namera da se okrene najmlađima kao stubovima i osloncima društva ostala je kao konstanta tokom svih 30 godina postojanja. 

Kampanja „Prvi od rodbine stižemo u babine“ još jedan je simboličan dodatak krilatici Najbolje naše za najdraže vaše kojom Univerexport obeležava svoju jubilarnu godinu. 

Teme