Banke

OD ZAHTEVA DO REALIZACIJE Otvoren prvi KREDITNO STAMBENI CENTAR Komercijalne banke

Ekspozitura Komercijalne banke u Makedonskoj ulici Foto: Marko Risović/Olaf za Komercijalnu banku

Prvi Kreditno stambeni centar Komercijalne banke, potpuno jedinstven koncept sveobuhvatne podrške od podnošenja zahteva do realizacije, svečano je otvoren na beogradskom Trgu Politika.  

Vrata ove specijalizovane ekspoziture, od danas će biti otvorena za sve klijente koji planiraju kupovinu nekretnine uz pozajmicu banke – na siguran, transparentan i efikasan način. Svako od njih moći će da dobije punu podršku specijaliste za stambeno kreditiranje, odnosno stručno savetovanje i vođenje kroz ceo proces – od prvog do poslednjeg koraka.     

26.07.2021. Beograd. Otvaranje ekspoziture Komercijalne banke u Makedonskoj ulici. Foto: Marko Risović/Olaf za Komercijalnu banku

„Kao odgovor na savremene potrebe klijenata razvili smo i unapredili brojne digitalne servise, sa željom da im omogućimo da svakodnevne finansijske transakcije obavljaju još brže i povoljnije. Međutim, otkrili smo da vrhunsko korisničko i klijentsko iskustvo možemo da im pružimo samo ako se fokusiramo na onu potrebu koja se nikada ne menja, a to je potreba za sigurnošću. Ta potreba posebno dolazi do izražaja kada kupuju kuću ili stan – kada investiraju u dom, koji od tog trenutka postaje temelj i stub njihovog budućeg života“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, članice NLB Grupe.

On je dodao da prilikom donošenja važnih životnih odluka, poput kupovine kuće ili stana klijenti očekuju razumevanje, znanje, iskustvo i ekspertizu – sve ono poseduju specijalisti Komercijalne banke.

„Naš prvi Kreditno stambeni centar potvrda je ne samo da prepoznajemo, već i da duboko razumemo potrebe svojih klijenata, a to je naša najveća komparativna prednost“, zaključio je on.

U novootvorenom Kreditno stambenom centru radi deset iskusnih službenika koji u svakom trenutku mogu da pruže klijentima informaciju prvenstveno o procesu stambenog finansiranja, ali i ostalim proizvodima banke. Prostor je na dva nivoa i veličine preko 500 kvadratnih metara. Ovo je samo jedan u nizu inovacija koje su razvijene uz podršku NLB Grupe.

Kreditno stambeni centar Komercijalne banke otvoren je od ponedeljka do petka od 11-18 časova na adresi Trg Politike 1 u Beogradu. 

Teme