Info

ŠANSA ZA STUDENTE I MLADE MENADŽERE Do 10. septembra prijave Američkoj privrednoj komori za profesionalno usavršavanje AmChaps

Foto: Pixabay.com

Američka privredna komora (AmCham) pozvala je studente i mlade menadžere da se do 10. septembra prijave za program profesionalnog usavršavanja AmChaps koji se održava po osmi put.

Ideja programa je da kroz sinergiju akademskog i korporativnog sektora pomogne usavršavanju i razvoju mladih ljudi – lidera koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji.

Kome je namenjen?

AmChamps je namenjen najperspektivnijim studentima završnih godina fakulteta i mladim menadžerima kompanija članica Američke privredne komore.
Program će ove godine okupiti 40 odabranih učesnika – 20 studenta i 20 mladih menadžera.

Ko može da konkuriše?


Za program mogu konkurisati studenti treće i četvrte godine godine osnovnih studija ili su na postdiplomskim studijama državnih fakulteta iz Srbije koji nisu stariji od 25 godina.
Uslov za mlade menadžere je da imaju od 29 do 37 godina i da rade u jednoj od kompanija članica Amcham-a.
„Kroz Amchamps program kandidati će steći nova praktična znanja i veštine neophodne za dalji profesionalni napredak, a pored AmChamps sertifikata dobiće mogućnost pohađanja MBA i Master programa koje obezbeđuje Univerzitet York, City College, European Campus“, saopštila je AmCham.

Teme