Foto: Promo
Banke

KEŠ KREDIT Atraktivna letnja ponuda Sberbanke

Nastavljajući aktivno da prati potrebe svih građana i da im u svakom periodu godine pruža najadekvatniju finansijsku podršku, Sberbank Srbija je i ovoga leta pripremila posebnu ponudu keš kredita, uz atraktivnu kamatnu stopu i fleksibilne rokove otplate.

Reč je o ponudi koja će važiti do 10. septembra i kojom Sberbank želi da izađe u susret svim građanima kojima je neophodna podrška kako bi svoje životne planove ostvarili što jednostavnije i brže, bilo da je reč o pripremama za novu školsku godinu, planiranom uređenju svog doma, kupovini novih uređaja i opreme, putovanjima i slično. 

Upravo zbog toga, Sberbank je svim zaintreresovanim građanima pripremila keš kredit sa periodom otplate do 60 meseci i maksimalnim iznosom od 600.000 dinara. Kamatna stopa je u prvih 18 meseci otplate fiksna i iznosi 6,95 odsto (nakon toga 5,95 odsto plus 3m Belibor), dok za kredit u iznosu od 600.000 dinara i sa periodom otplate od 60 meseci efektivna kamatna stopa iznosi 8,34 odsto.

Svoje zahteve za Sberbank keš kredit, svi zainteresovani mogu da podnesu i online i to preko jednostavne forme na sajtu Banke. Istovremeno, svi građani koji su već klijenti Sberbank ceo postupak oko dobijanja kredita mogu da završe elektronski, odnosno bez dolaska u neku od ekspozitura Sberbank, pri čemu će sredstva odobrenog kredita biti na njihovom računu za svega desetak minuta.
Kontakt:
Ivan Aranđelović 

Teme