Ceger

LIDL raspisao konkurs za posao 30 radnika u logističkom centru u Novoj Pazovi

Foto: Lidl

Kompanija Lidl Srbija je raspisala konkurs za zapošljavanje do 30 novih radnika u logističkom centru u Novoj Pazovi na poziciji skladišni radnik, gde se posao obavlja  uz pomoć napredne tehnologije i softvera, koji u velikoj meri umanjuje fizički zahtevan deo ovog posla.

Lidl Srbija broji više od 2.200 zaposlenih i u svom poslovanju obuhvata raznolike pozicije za zaposlene i to u oblasti prodaje, logistike i sistema podrške u upravi. Velika pažnja se posvećuje obučavanju zaposlenih i stalnom obezbeđivanju prilika za razvoj i napredovanje, pri čemu se vodi računa o poštovanju principa jednakosti i uvažavanju različitosti. 

„U Lidlu negujemo uverenje da su jednake prilike za sve zaposlene i poštovanje različitosti glavni elementi dugoročnog uspeha. Činjenica da veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji čine žene, u procentima više od 60% pokazuje da to uverenje i živimo. Dodatno, potpisivanjem „Principa Ujedinjenih Nacija za osnaživanje žena“ (WEPs)  smo se i pored redovne prakse – javno obavezali na poštovanje i promovisanje principa jednakosti, ne samo  unutar naše kompanije, već i tamo gde možemo da imamo uticaj na poslovanje u skladu sa istim principima”, izjavila je izvršna direktorka ljudskih resursa u Lidlu Srbija Ivana Marković. 

Podsećamo da se logistički centar Lidla Srbija nalazi u Novoj Pazovi i predstavlja radno mesto sa optimizovanim procesima i savremenom tehnologijom za rad, poput „pick-by-voice“ upravljanja komisioniranjem, što obavljanje svakodnevnih zaduženja čini jednostavnijim. Svim zaposlenima u kompaniji, bez obzira na poziciju, nude se benefiti privatnog zdravstvenog osiguranja, plaćenog svakog minuta rada, konkurentne zarade, mogućnosti za obuke i razvoj, organizovanog prevoza do mesta rada sa više lokacija iz Beograda i okoline i drugo.

Zorica Lončarević je već nekoliko godina zaposlena u Lidl logističkom centru: „Posebno me motiviše to što nas rukovodioci podstiču da učimo i time pozitivno utiču na naš razvoj. Nakon samo godinu dana na poziciji skladišnog radnika sam napredovala i sada sam administrator na pripremi robe. Lako i lepo je raditi u modernom okruženju i sa kolegama uvek spremnim da jedni drugima budu podrška i oslonac“. 

Kompanija Lidl Srbija nastavlja da širi svoje poslovanje otvaranjem novih prodavnica, ali i drugim investicijama. Nedavno je postavljen kamen temeljac drugog po redu logističkog centra kompanije u Lapovu, investicije od oko 70 miliona evra, kada je najavljeno otvaranje novih radnih mesta za čak 250 zaposlenih. 

Informacije o karijernom putu u Lidlu i novim radnim mestima možete pratiti na sajtu: https://karijera.lidl.rs/

Teme