Točkovi&Pruga&Nebo

Na NOVOSADSKOM SAJMU do nedelje 5. AUTO MOTO BERZA

Foto: Novosadski sajam

Petu Auto moto berzu, koja se u zatvorenom i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, u organizaciji Saveza vozača Vojvodine, održava do nedelje, 5. septembra, svečano je otvorio Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu.

-Pre tri godine smo razgovarali o ovoj manifestaciji i drago mi je što je Grad tada prepoznao značaj ovakvog jednog događaja iz oblasti saobraćaja. Izlagača imamo više nego prethodnih godina, a nadam se uz poštovanje mera da će i posetilaca biti značajan broj. Verujem i da će, kada prođe pandemija, ova manifestacija biti još veća i mnogo značajnija i za Sajam i za Grad Novi Sad. Svedoci smo koliko nam nedostaju ovakvi događaji. Grad Novi Sad, ako je po čemu poznat to su mnogobrojni događaji  i manifestacije koje nam dovode goste i turiste, a to sve ima snažan uticaj na privredne kapacitete Grada Novog Sada. Svedoci smo da je prošle godine auto tržište bilo u krizi i da smo sada u fazi oporavka. Nadamo se da će situacija biti sve bolja i da će se i na ovoj Auto moto berzi sklopiti neki poslovi, rekao Milorad Radojević otvarajući Auto moto berzu.

-Pored našeg standardnog programa koji podrazumeva trgovinu polovnim automobilima, motorima,  kvadovima, opremom, od ove godine možete da očekujete novitete kao što su trgovina test vozilima, plovilima i biciklizam. U dvorištu u onom atraktivnijem delu programa pridružili su nam se profesionalni vozači i kamioni čime počinjemo „Track show“. U ova tri dana želim vam svima da se dobro provedete, steknete nova iskustva, da Novi Sad dobije ponovo jednu dobru i kvalitetnu manifestaciju, a mi da se sa lepim impresijama vidimo sledeće godine, rekao je Marko Topo predsednik Saveza vozača Vojvodine.

Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma, iskoristio je priliku da prisutne pozdravi i naglasi da se priredba, posle godinu i po dana, organizuje u Hajduk Veljkovoj 11, sa nadom da će uz poštovanje svih mera, ova jesen biti puna zanimljivih sajamskih događaja. Uz komentar da veruje da će saradnja sa Auto moto berzom biti nastavljena, iskoristio je priliku i da prisutne pozove na Poljoprivredni sajam, najznačajniji događaj Novosadskog sajma koji će biti održan od 18. do 24. septembra.

Teme