Ceger Društveno odgovorno poslovanje

POKLON paketi Fondacije UNIVEREXPORT za 8.500 PRVAKA

Foto: Univerexport

8.500 prvaka prvog dana škole obradovano je poklon paketima od Fondacije Univerexport, koja je ovu tradiciju započela pre šest godina i koja je tokom tih godina rasla i napredovala u raznolikim društveno odgovornim aktivnostima, uvek se usmeravajući ka deci. 

Đaci prvaci iz Novog Sada, Subotice, Kikinde, Kule, Vrbasa, Vršca i okolnih mesta ovih gradova, uz delove Beograda, dobila su vaučere Fondacije Univerexport sa kojima će moći da se preuzmu poklon paketi u najbižoj Univerexport prodavnici. Poklon paketi sadrže školski pribor i slatkiše, ono što je mališanima potrebno za početak nove školske godine.

Poput svojih prvih koraka koji su nastali u Novom Sadu pre 30 godina, tako su se i prvi poklon paketi za školarce podelili u Novom Sadu, da bi u godinama koje slede širili dalje na nove gradove i okruge, kako bi taj broj danas dosegao velikih 8.500 poklona. 

Fondacija Univerexport je osnovana od strane kompanije Univerexport, najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, sa usmerenošću ka deci i fokusom na obrazovanje i sport uz pomoć nadležnih ministarstava. 

Partneri Fondaciji Univerexport koji su prepoznali aktivnosti Fondacije i okrenuli se ka najmlađima, nosiocima ovog društva, su: Bambi, Bones group, Chips Way, Cipiripi, DMD Delta, Delicious, DFC, Gatarić, Henkel, Jaffa, Kinder, Lavita, Marbo, Mioni, Mercata, Mix Trade, Nutrino, Next, Pionir, Rauch, Sterling, Univerzal, Voda Voda.

Akciju Fondacije Univerexport podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Teme