Info

ŠANSA ZA POSAO Otvoren konkurs za jubilarnu 10. generaciju Mladih lidera Delta Holdinga, prijave do 19. septembra

Foto: Promo

Delta Holding je otvorio konkurs za jubilarnu 10. generaciju Mladi lideri, kompanijskog programa za zapošljavanje mladih sa tek završenim fakultetom.

Konkurs traje od 6. do 19. septembra u ponoć, a prijavljivanje je isključivo onlajn na adresi www.mladilideri.rs

Program Mladi lideri traje godinu dana. Učesnici u programu angažuju se u nekom od sektora i članica Delta Holdinga, tokom rada dobijaju dodatnu edukaciju, uče od starijih kolega i za sve to vreme primaju platu. Svi koji prođu jednogodišnji program, dobijaju sertifikat o završetku, a kandidatima koji pokažu kvalitet, ambiciju i spremnost na učenje, kompanija nudi i dalje radno angažovanje.

„Program Mladi lideri za našu kompaniju je od strateške važnosti. Kroz ovaj projekat ne samo da osvežavamo svoj tim mladim članovima, već iz njega regrutujemo i buduće menadžere“, kaže Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj i pokrovitelj programa Mladi lideri. „Važno nam je i što ovaj program ima širi društveni značaj. On u praksi pokazuje da je moguće mlade stručnjake zadržati u zemlji i nudi konkretan primer kako se to može uraditi“.

Konkurs nije ograničen na pojedine fakultete i zanimanja. Uslov je da je kandidat državljanin Republike Srbije, da je završio fakultet, ili je pred samim završetkom (apsolventski staž).

Program Mladi lideri osmislila je i pokrenula kompanija Delta Holding 2012. godine. U ranijim godinama za program se prijavilo više od 23.000 kandidata. Jednogodišnju obuku završilo je njih 300.

Teme