Banke

Rok za slanje prijava na NLB KomBank Organic konkurs produžen do kraja septembra

Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja i rekordnog broja pristiglih projekata, rok za slanje prijava na deseti jubilarni Organic konkurs NLB Banke i Komercijalne banke, članica NLB Grupe, produžen je do 30. septembra.

U okviru NLB KomBank Organic konkursa banke će nagraditi 10 najboljih projekata iz oblasti proizvodnje i prerade organske hrane nagradama u ukupnom iznosu od pet miliona dinara, a pravo učešća imaju svi individualni poljoprivrednici sa registrovanim gazdinstvom koji su sertifikovani ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, uključujući i one koji poseduju grupni sertifikat, odnosno ugovor sa organizatorom proizvodnje. 

Sama prijava je vrlo jednostavna i sastoji se iz preuzimanja obrazca, pripreme projekta i slanja projekta i prateće dokumentacije elektronskim putem na e-mail adrese: organic@nlb.rs i organic@kombank.com ili poštom na adrese: NLB Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, 11070 Novi Beograd i Komercijalna banka AD Beograd, Svetog Save 14, 11000 Beograd, sa naznakom „Konkurs za najbolji projekat proizvodnje i prerade organske hrane“.

Organic je prvi put pre 10 godina pokrenula NLB Banka, sa ciljem da podrži razvoj proizvođača i prerađivača organske hrane u Srbiji, i od tada do danas je u okviru njega prijavljeno više od 500 projekata. Ove godine se, kao nova članica NLB Grupe, organizaciji Konkursa prvi put pridružila i Komercijalna banka. 

Teme