Lekovito bilje

Lincura kao lek IMUNO SERUM, KAPI, ČAJ OD KORENA LINCURE I LISTA NANE, SAPUN

Lincura je u Srbiji vrhunskog kvaliteta. Jedna je od najlekovitijih biljaka što se tiče gastro trakta. Kada zdrav čovek počne da je konzumira preko čaja, alkoholnih kapljica, tinktura, rakije, praktično je nemoguće da oboli od bilo koje bolesti organa za varenje. Koristi se najviše u kozmetici, medicini i proizvodnji svih dižestivnih pića.

Imuno serum

Blagotvorno deluje na seboreju, psorijazu, atopijski dermatitis, fleke na koži, rane izazvane dijabetesom i „pušačkom nogom“ kao i opekotine.

PROČITAJTE JOŠ

DUŠAN FILIPOVIĆ (47) PROIZVOĐAČ ŽUTE LINCURE „Slatke pare od najgorče biljke“

Imuno kapi

Poboljšava rad žuči, jetre, pankreasa i slezine. Pomaže kod astme, glavobolje, upornih vrtoglavica i nesvestica, za snižavanje holesterola – masnoće u krvi i triglicerida, za čišćenje krvnih sudova i pomaže boljem radu srčnog mišića. Delotvorna je i kod kandide, gihta, za detoks i poboljšanje cirkulacije.

Čaj od korena lincure i lista nane

Aktivni sastojci lincure svojom gorčinom podstiču apetit, olakšavaju varenje hrane, grčeve, mučninu, žgaravicu, nadimanje, osećaj težine, gasove i ostale želudačne tegobe. Poboljšava rad žuči, jetre-pankreasa i slezine. Redovnom upotrebom dolazi do snižavanja holesterola – masnoće u krvi i triglicerida, kao i čišćenja krvnih sudova.

Sapun sa lincurom

Ručno rađeni sapun za higijenu i negu ruku, lica i tela. Ekstrakt korena lincure ima antiinflamatorno, antibakterijsko i antiseptično svojstvo za kožu, te je pogodna za higijenu rana i opekotina, kao i intimnu higijenu.

Za više informacija call centar 011/3606 505

Teme