Ceger

SUPER DIS MARKET otvoren u Banatskom Karlovcu

Foto: Dragan Stevanović

Kompanija DIS otvorila je još jedan, 39. market u okviru svog maloprodajnog lanca, na adresi Nemanjina 55 u Banatskom Karlovcu.


SUPER DIS u Banatskom Karlovcu, čiji prodajni prostor se prostire na 295m² zapošljava 15 radnika i ima 3 kase. Novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi i bolji doživljaj kupovine. Svaki potrošač će moći da uživa u širokoj i raznovrsnoj ponudi proizvoda po zaista sjajnim cenama. Vrhunska usluga, bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti potrebe meštana Banatskih Karlovaca i okoline.

Foto: Dragan Stevanović

 
Potrošači su imaju priliku da na otvaranju uživaju u prijatnom ambijentu novog DIS marketa, i u sada već dobro poznatim akcijama na dan otvaranja – GRATIS kupovina za svakog 50. potrošača i poklon majice za članove programa lojalnosti Naša kartica uz račun veći od 3.000 dinara. Takođe, svi koji danas obave kupovinu u vrednosti od 1.000 i više dinara na poklon dobijaju specijalno dizajniranu HVALA čokoladu, a 3 korisnika Naše kartice koji danas ostvare najveću kupovinu uz račun veći od 5.000 dinara na poklon dobijaju televizor.

Jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca je otvaranjem marketa i zapošljavanjem ljudi nesumnjivo pozitivno uticao na privredu celokupnog kraja, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana Banatskog Karlovca i neizostavni deo lokalne zajednice.


Radno vreme je svakog dana od 07 do 22 časa.

Teme