Selo&Planina&Grad

OC JAHORINA Pretprodaja SKI KARATA do 1. novembra, popust 15%

I ove godine Olimpijski centar Jahorina odlučio je nagraditi svoje goste popustom od 15% na ranu kupovinu ski karata. Pretprodaja će trajati od 15. septembra do 1. novembra 2021. godine. Kupovina će biti moguća na prodajnom mestu Ogorjelica radnim danima od 09:00 do 15:00h i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina www.oc-jahorina.com . Popust važi od šestodnevne karte na više.

Cenovnik ski karata za sezonu 2021/22 možete vidjeti na LINKU.

Kupite karte na vreme jer vas ove godine na Jahorini očekuje čak 5 novih žičara, povećanje kapaciteta vertikalnog transporta za 50%, novih 7 km osnežavanja, proširen ambijent Olimpijskog bara, nove pokretne trake i poligone za decu, a za ljubitelje noćnog skijanja osvetljenje ski staze Novak Đoković i još mnogo toga.

Postoje dve opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na  pickup mestu koje je predviđeno samo za tu namenu. Ukoliko posedujete Keycard od ranije moguće je uneti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mestima. Uputstvo za kupovinu i dopunu postojeće ski karte je dostupno na LINKU!

Teme