Prehrambena industrija

Plazma najomiljeniji domaći proizvod potrošača 11. godinu zaredom

Foto: Mileta Mirčetić

Brend Plazma, kompanije Bambi, proglašen je za najomiljeniji domaći proizvod u kategoriji Slatkiši, isključivo na osnovu glasova potrošača u okviru tradicionalne dodele priznanja „Moj izbor“ u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“

Plazma već više od pet decenija ima posebnu ulogu u porodičnim trenucima i zahvaljujući svom jedinstvenom ukusu, vrhunskom kvalitetu i sastojcima, brojne generacije odrastaju uz nju.  I ove godine, Plazma je izabrana za Najomiljeniji brend među slatkišima kome potrošači najviše veruju.

Foto: Mileta Mirčetić

“Prestižna nagrada koju ponosno nosimo 11. godinu za redom, dokaz je da uživamo ogromno poverenje potrošača. To je velika čast za nas, ali i odgovornost i motiv da nastavimo da rastemo i budemo inspiracija i podrška generacijama koje dolaze. Protekla godina je bila godina velikih izazova, u kojoj smo u želji da budemo inspiracija pozitivnih promena, solidarnosti i empatije, pokrenuli kampanju ‘Velika dela nastaju kod kuće’. I u narednom periodu ostajemo da budemo podrška našim potrošačima, a ujedno ćemo i nastojati da ponudimo nešto novo i interesantno za najvernije ljubitelje naših proizvoda”, istakla je Aleksandra Savić, senior brend menadžer brenda Plazma.

Plazma je brend koji inspiriše, koji se voli i kao takav je decenijama unazad nezamenljiva poslastica mnogih generacija. Tajna njenog uspeha je upravo u poverenju i iskrenoj ljubavi koju dobija od svojih potrošača, a odgovornost da kvalitetom ali i velikim delima osvoji srca budućih generacija, njena misija.

Teme