Društveno odgovorno poslovanje

Kompanija BEKO BALKANS donirala 55 UV sterilizatora udruženju NURDOR

Kompanija Beko Balkans, donirala je 55 UV sterilizatora udruženju NURDOR sa ciljem poboljšanja uslova boravka na odeljenjima dečije onkologije širom Srbije, kao i roditeljskim kućama u kojima borave deca obolela od raka. 

Moderni UV sterilizatori (Beko Hygiene Shield UV sterilizator UVC 5033 TA) dezinfikuju predmete od plastike i metala, uništavajući viruse u velikom procentu. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji pomoću njih se mogu sterilisati i igračke, mobilni telefoni, medicinska oprema, ali i bočice za bebe i cucle. UV uređaji biće od velike pomoći kako deci i roditeljima, tako i zaposlenima u institucijama koje im pomažu u borbi sa ovom opakom bolešću.

Beko će kao i do sada nastaviti sa učešćem u mnogim akcijama pružanja pomoći, jer smo više od pet godina prisutni na lokalnom tržištu i ovde osećamo kao da smo kod kuće. Drago nam je što će uslovi lečenja na klinikama i boravak u roditeljskim kućama biti bezbedniji uz ovu našu donaciju. Verujemo da je briga o najmlađima zadatak svih nas, kako kompanija, tako i pojedinaca, jer samo uz solidarnost i podršku, naročito onima kojima je to najpotrebnije možemo da doprinesemo boljem društvu za sve.“ rekao je Generalni direktor Beko Balkans Alp Arbatli.

Pomenuta donacija je samo jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti kompanije Beko i nije prva za NURDOR. U skladu sa globalnom strategijom kompanije, Beko Balkans nastaviće da nudi inovativne kućne aparate u Srbiji, fokusirajući se na osnaživanje sledećih generacija za zdraviji život.

Teme