Info

POČINJU NOMINACIJE ZA JUBILARNU godišnju nagradu SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA

Foto: SAM

Srpska asocijacija menadžera jubilarni 10. put pokreće nominacije za prestižne godišnje nagrade koje se dodeljuju menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem predstavljaju lidere promena i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu. 

U 2021. kad se obeležava i 15 godina poslovanja Srpske asocijacije menadžera, kroz godišnje nagrade  biće promovisano podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života. 

Ovogodišnje nagrade dodeljuju se u sledećim kategorijama: Menadžer godine, Mladi menadžer godine, Poslodavac godine, Društveno odgovorna kompanija godine, Lični/Herojski čin i Specijalne nagrade žirija. 

Nominacije traju do 29. oktobra, nakog čega će biti odabrani finalisti, dok će najbolji, dobitnici “poslovnog Oskara” biti proglašeni u decembru, na SAM Gala svečanoj dodeli nagrada

Tradicionalnu titulu Menadžera godine u prethodnoj 2020. ponela je dr Jasmina Knežević, CEO, BelMedic, Poslodavac godine bila je kompanija Termovent, dok su u kategoriji Mladi menadžer bila dodeljena dva priznanja – Dragani Milanović, direktorki i osnivaču, Roberto Baressi, i Ivanu Pribićeviću, direktoru, Simplify. Za društveno odgovornu kompaniju proglašena je MK Group. Članovi SAMa su prošle godine uputili posebnu zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv COVID-19.

Teme