Banke Inovacije

Poziv za FINTECH STARTAP Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane startape da se prijave na Elevator Lab Challenge  South-East Europe. Timovi koji se uključe u takmičenje imaće priliku da predstave svoje inovacije i  najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema. Prijave su zvanično otvorene od 11. oktobra 2021. do 14. novembra 2021. godine. 

Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano  kroz pet tematskih oblasti, a pored Srbije, prijave su otvorene za timove iz regiona Jugoistočne Evrope.  

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave za učešće u nekoj od sledećih pet kategorija: 

1. Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja preduzeća 

2. Napredna analitika i veštačka inteligencija 

3. Plaćanja i obrada transakcija 

4. Velike korporacije i institucionalni klijenti 

5. ESG rešenja 

Polufinalna takmičenja ove godine odvijaće se online, po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije  kao prethodnih godina, i biće organizovana tokom novembra i decembra. 

Nagrada

Najbolji startapi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 evra, mogućnost da razviju pilot projekat sa  nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rešenja integrišu u sisteme Raiffeisen banke i tako dođu do  2,6 miliona klijenata, kao i plasman u regionalno finale. 

Elevator Lab Challenge South-East Europe biće okončan gala događajem na kome će pobednici takmičenja  dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od  dodatnih 10.000€. Dodatno, regionalni pobednik će imati priliku da se predstavi rukovodstvu banke  organizatora kao i Raiffeisen Bank International-a na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u na proleće  2022. godine, te da dobije stručne savete o poslovnim prezentacijama i personalizaciji predstavljanja  poslovnim klijentima. 

Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe se nalaze na linku: LINK 

Prijavljivanjem za učešće, startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji  čine menadžeri Raiffeisen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori.  

Elevator Lab Challenge South-East Europe sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.  

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku: https://elevator lab.com/challenges/regional-1/ 

Teme