Foto: Promo
Točkovi&Pruga&Nebo

Posebna pogodnost i ponuda u rođendanskoj nedelji Er Srbije, popusti na avio-karte

Povodom osme godišnjice, Er Srbija je za svoje putnike pripremila pogodnosti i specijalnu ponudu u rođendanskoj nedelji. Svi putnici koji slave rođendan u periodu od 25. do 31. oktobra moći će da ostvare popust prilikom kupovine avio-karte, srazmeran broju njihovih godina. 

Kako bi putnici ostvarili pravo na rođendanski popust, potrebno je da se registruju putem LINKA. Tom prilikom se dobija jedinstveni promo-kod, koji se može iskoristiti za kupovinu avio-karte do 7. novembra 2021. i za putovanja do juna 2022. godine. Ponuda važi za sve destinacije u mreži Er Srbije.

Na dan rođendana kompanije, 26. oktobra, svi putnici će na letovima dobiti poznatu i omiljenu poslasticu Er Srbije – tradicionalnu srpsku orasnicu i stilizovane zaštitne maske za lice. Takođe, očekuju ih i popusti na niz dodatnih usluga, prilikom kupovine putem veb-sajta i mobilne aplikacije Er Srbije.

„Ponosni smo što proslavljamo osmu godinu poslovanja pod imenom Er Srbija, kao lider u regionu. Slavimo još jednu godišnjicu sa našim putnicima i nadamo se da će im se dopasti sve što smo pripremili za njih u rođendanskoj nedelji. Zahvalni smo na poverenju koje su nam ukazali tokom prethodnih godina, a pogotovo u proteklom periodu i specifičnim okolnostima prouzrokovanim pandemijom COVID-19. Nastavićemo da se trudimo, unapređujemo na svim poljima i prilagođavamo promenama, kako bismo im uvek pružili vrhunsku uslugu,“ izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Pre osam godina, 26. oktobra 2013. avion Er Srbije, erbas A319 „Novak Đoković” poleteo je iz Beograda za Abu Dabi, otvarajući novo poglavlje srpskog civilnog vazduhoplovstva. U junu ove godine, obeležen je još jedan značajan jubilej – 94 godine od osnivanja prve nacionalne avio-kompanije Aeroput čiju slavnu tradiciju Er Srbija baštini.

Teme