Ceger

UNIVEREXPORT otvorio prodavnicu u BEOČINU

Proširenje maloprodajne mreže Univerexport-a nastavlja se otvaranjem prodavnica u onim mestima gde najveći maloprodani lanac na teritoriji Srbije do sada nije egzistirao. Stanovnici Beočina dobili su svoje novo mesto kupovine na adresi Svetosavska 8. 

Novo prodajno mesto površine je 430m2 i spada u format prodavnica koji odgovara svakom domaćinstvu: da se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje svi oni artikli koji čine deo svakodnevnih korpi ali izlaze i iz tog okvira i gde se među 5.500 proizvoda zaista može pronaći za svakog po nešto. Kao trgovinski lanac koji je potekao sa novosadskog tla, Univerexport i dalje neguje domaće a posebno se ističu oni proizvodi koji su deo prodajnog, ali i proizvodnog asortimana kompanije. Brend Organa (brašno, cvekla, krompir, tikvice i ulje), pršut koji se suši na vazduhu bez dima Domaćinstva Vučurević, sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka, proizvodi su iza kojh sa ponosom stoji ime kompanije Univerexport. Dodatno, artikli robnih marki Naše najbolje i Baš baš donose odličan kvalitet po niskim cenama, a mogu se pronaći isključivo u Univerexport maloprodajnim objektima.

Radno vreme novog Univerexport-a je od ponedeljka do subote od 7 do 22h i nedeljom od 7 do 15h. Zaposleno je 15 novih radnika, a maloprodajna mreža kompanija se u narednom periodu širi i južnije od Beograda.  

Teme