Banke

Specijalna ponuda za dinarsku mŠtednju Addiko banke do 31. decembra

Foto: Promo

Kako bi obeležili Svetski dan štednje na pravi način, Addiko banka je pripremila još jednu ponudu za sve postojeće i buduće korisnike. Svako ko u periodu od 31. oktobra do 31. decembra 2021. godine, preko mobilne aplikacije Addiko banke bude oročio sredstava u dinarima na 12 meseci na  mŠtednju, dobiće nominalnu godišnju kamatnu stopu od čak 2,6 odsto (EKS 2,6%)*.

Addiko banka, poznata kao jedan od lidera digitalnog bankarstva, omogućila je svim korisnicama da imaju banku na dohvat ruke i preko svojih mobilnih telefona obave sve poslove koje bi inače završavali u ekspoziturama. Korišćenje Addiko Mobile aplikacije omogućava brzo, lako i bezbedno obavljanje svih bankarskih operacija, u samo nekoliko minuta, na mestu i vremenu koje korisnicima odgovara. 

Oročena štednja, mŠtednja, je javnosti predstavljena prošle godine i vrlo brzo je postala veoma popularna zbog fleksibilnosti, mogućnosti štednje u domaćoj i stranoj valuti, kao i veoma povoljnim kamatnim stopama. Nakon skoro dve godine u kojima smo se svi suočavali sa različitim finansijskim izazovima, konačno je došlo vreme da počnemo da razmišljamo unapred i počnemo da investiramo u svoju budućnost. 

*Reprezentativan primer:

Iznos depozita: 600.000 din; Period oročenja 12 meseci; NKS, na godišnjem nivou, fiksna: 2,6%; EKS, obračunat na dan 20.10.2021: 2,6%; Ukupan iznos bruto kamate: 15.600 din; 

Poreska obaveza: 0 din; Ukupno za isplatu (depozit + bruto kamata – iznos poreske obaveze): 615.600 din 

Teme