Banke

Magazin „Global Finance“ dodelio Raiffeisen banci priznanje „Najbolja banka u oblasti privatnog bankarstva u Srbiji“

Foto: Promo

Raiffeisen banka je dobitnik prestižnog priznanja u godišnjem izboru „Nagrade za najbolje svetske banke u oblasti privatnog bankarstva za 2022. godinu“ („World’s Best Private Banks Awards for 2022), koji organizuje renomirani međunarodni finansijski magazin „Global Finance“. 

Uslugu privatnog bankarstva banka je uvela sredinom 2020. godine, pod imenom „Friedrich Wilhelm Raiffeisen“ (FWR), a sa idejom da klijentima ponudi ekskluzivnu bankarsku uslugu, u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. Za nešto više od godinu dana poslovanja FWR privatno bankarstvo je postiglo zapažene rezultate i potvrdilo se kao lider u svojoj branši na domaćem tržištu.

“Priznanja poput ovog veoma su nam važna. Utoliko više jer ga dobijamo za novu uslugu uvedenu u pandemijskoj godini, i to za segment klijenata koji ima razvijene bankarske potrebe, ali i zahteva sveobuhvatnu i visoko profesionalnu uslugu. Ova nagrada je dokaz da smo uspeli u našoj osnovnoj misiji – da ostvarimo dugoročan odnos sa klijentima i da osiguramo njihovo zadovoljstvo kroz individualan pristup, koristeći moderne digitalne tehnologije. Istovremeno, prateći najsavremenije tokove na finansijskom tržištu, osiguravamo da je naša ponuda proizvoda i usluga jedinstvena i prilagođena potrebama sofisticiranih klijenata privatnog bankarstva“, izjavio je ovim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Inače, ovo je drugo priznanje u 2021. godini koje je FWR privatno bankarstvo osvojilo u izborima za najbolje banke, organizovanim od strane poznatih međunarodnih finansijskih magazina. Prvo priznanje za „Najbolju banku u oblasti privatnog bankarstva“ dodelio mu je magazin EMEA Finance u aprilu ove godine. 

*  *  *

Raiffeisen banka a.d. Beograd je članica Raiffeisen Bank International-a, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Za dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Marketing & PR odeljenje Raiffeisen banke na telefon 011/2207-306.

Teme