Točkovi&Pruga&Nebo

Od 6. novembra LASTA organizuje RAZGLEDANJE BEOGRADA iz zatvorenog autobusa dabl-dekera

„Lasta“ će od subote 06. novembra po prvi put organizovati razgledanje Beograda iz zatvorenog autobusa-dabl dekera posebno brendiranog za tu namenu. Polasci će se za početak organizovati samo u dane vikenda, subotom u 16h i nedeljom u 12h, tokom jesenjeg i zimskog perioda.  

Novo u „Lastinoj“ turističkoj ponudi od ove jeseni je panoramsko razgledanje  srpske prestonice dabl dekerom u jesenjim i zimskim mesecima, brendiranim sa novim prepoznatljivim simbolima Beograda.

Razgledanje će biti organizovano uz pratnju turističkog vodiča na srpskom i engleskom jeziku (simultano). Zbog ograničenih kapaciteta sedišta, poštujući sve epidemiološke mere, obavezne su rezervacije mesta u „Lastinoj“ turističkoj agenciji na Savskom trgu 1A (ili na tel. 011/ 6641 251). Karte se mogu kupiti u autobusu pre početka razgledanja.

Početna tačka rute je standardno turističko polazište – Trg Nikole Pašića, a trasa ide  putanjom najzvučnijih beogradskih bulevara, trgova i ulica.

Po programu, razgledanje započinje iz neposredne blizine Starog i Novog Dvora i Skupštine Srbije, a na mapi obilaska  uvršteni  su najznačajniji lokaliteti našeg grada: Hram Svetog Save, Narodna biblioteka Savski trg sa spomenikom Stefanu Nemanji, trg Republike sa Narodnim muzejom i Narodnim pozorištem, zatim Jugoslovenska kinoteka, Kalemegdan, Park prijateljstva, Muzej Savremene umetnosti, Palata Federacije, Štark Arena, Most na Adi, kao i nove atrakcije Beograda: Beograd na vodi, Šoping centar Galerija Beograd, Poslovno-stambeni komleks Skyline Belgrade…

Autobus zatvorenog tipa za razgledanje biće dostupan korisnicima i za vanlinijske ture, kao i za iznajmljivanje u različite svrhe: razne proslave, turističko razgledanje  drugih mesta i lokaliteta u  sopstvenoj organizaciji…

Pozivamo sve naše sugrađane i posetioce- goste Beograda da ove jeseni i zime uživaju u lepotama i znamenitostima našeg grada koristeći „Lastin“ novi program panoramskog razgledanja iz zatvorenog autobusa, saopštili su u SP „Lasta“.  

Teme