Banke

MAGAZIN EUROMONEY Priznanje Erste Banci „Najbolji pružalac usluga u Srbiji“

Foto: Promo

U Anketi o upravljanju gotovinom 2021, koju sprovodi renomirani finansijski magazin Juromani (Euromoney), Erste Banka je prepoznata kao Najbolji pružalac usluga u Srbiji. 

Ova anketa, koju Juromani sprovodi već dugi niz godina, identifikuje vodeće pružaoce usluga i proizvoda u segmentu upravljanja gotovinom. Ove godine je u sklopu ankete učestvovalo više od 27.000 korporativnih  klijenata. 

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je naša usluga dobila najviše ocene i koristim priliku da se zahvalim našim  klijentima koji su nas prepoznali kao pouzdanog partnera. Upravljanje gotovinom je usluga koju mala, srednja i  velika preduzeća svakodnevno koriste u svom poslovanju, a ova nagrada dokazuje visok kvalitet. Katalog proizvoda iz ovog segmenta poslovanja se neprestano inovira i proširuje u skladu sa potrebama klijenata. Nagrada nas dodatno obavezuje da nastavimo da svakodnevno razgovaramo sa njima i ponudimo naprednija  rešenja koja će doprineti njihovom efikasnijem poslovanju. Na kraju bih želela da zahvalim svim koleginicama i  kolegama na njihovoj posvećenosti i trudu da obezbede i pruže najbolju uslugu“, rekla je Jasmina Šarić, direktorka Odeljenja za transakciono bankarstvo Erste Banke. 

Teme