Točkovi&Pruga&Nebo

Er Srbija u zimskoj sezoni povećava frekvenciju regionalnog saobraćaja ka ZAGREBU i LJUBLJANI

Foto: Air Srbija

Usled pojačanog interesovanja putnika, Er Srbija će u zimskoj sezoni povećati frekvenciju regionalnog saobraćaja, uvođenjem dodatnih letova ka Zagrebu i Ljubljani. Srpska nacionalna avio-kompanija i tokom narednog perioda ostaje jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa hrvatskom i slovenačkom prestonicom.

Broj nedeljnih letova između Beograda i Zagreba biće povećan u periodu od 10. decembra 2021. do 14. januara 2022. godine. Tokom tog prazničnog perioda, Er Srbija će na ovoj liniji saobraćati i do 10 puta nedeljno. Uz dodavanje dva nedeljna leta do Ljubljane, petkom i nedeljom, obim saobraćaja na ovoj ruti biće povećan na devet nedeljnih letova, od 14. novembra 2021. do 25. marta 2022. godine. 

„Usled pojačane tražnje za avio-prevozom do destinacija u regionu, čija se popularnost tradicionalno povećava tokom novogodišnjih praznika, odlučili smo da uvedemo dodatne letove i putnicima omogućimo veći izbor prilikom planiranja putovanja. Posebno smo ponosni na činjenicu da već dugo istrajavamo kao jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom. Osim snažne povezanosti između gradova u regionu, putnicima obezbeđujemo i lakši pristup destinacijama u okviru naše mreže širom Evrope i sveta,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre konekcije između Zagreba i brojnih gradova iz mreže Er Srbije, kao što su – Amsterdam, Barselona, Berlin, Kopenhagen, Frankfurt, London, Moskva, Njujork, Oslo, Pariz, Podgorica, Prag, Rim, Stokholm, Beč, Tivat i Cirih.

Teme