Banke

Nacionalni nagradni konkurs Komercijalne banke UZ DINACARD KARTICU KUPOVINA JE PUNA POKLONA

Foto: Promo

Više od 1.000 laptop računara, mobilnih telefona, zvučnika i vaučera za kupovinu – vredne su nagrade, koje ove jeseni mogu da osvoje korisnici nacionalnih DinaCard kartica Komercijalne banke. 

Učešće u velikom nagradnom takmičenju Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona direktno će uzeti svi klijenti Komercijalne banke, članice NLB Grupe, aktivni korisnici DinaCard Start, DinaCard Klasik, DIS DinaCard kobrending i DinaCard kreditnih kartica.

Najbolje rangirani učesnici, sa najvećim brojem plaćanja nacionalnim karticama u periodu od 10. novembra do 31. decembra, biće nagrađeni u januaru naredne godine iz fonda vrednog više od 30.000 evra.

Kao institucija tradicionalno okrenuta klijentima, Komercijalna banka neprekidno promoviše efikasna, pouzdana, ali i povoljna rešenja za platne transakcije – kako za trgovce, tako i za korisnike kartica. Jedno od njih je zasigurno nacionalna DinaCard kartica, koja se može koristiti za plaćanje robe i usluga, podizanje gotovine na bankomatima, plaćanja na veb sajtovima domaćih trgovaca i obaveza prema državi – u zemlji i 160 zemalja sveta. 

Zbog toga, sve svoje transakcije još danas poverite DinaCard kartici – za sigurna i povoljna plaćanja, i kupovinu punu poklona.

Teme