Banke

UniCredit zvanična banka partner Dejvis kupa

Od ove godine UniCredit je ekskluzivna, zvanična banka i ponosni glavni partner Dejvis kupa, koji organizuje Rakuten Finals. 

Za istoriju UniCredit Grupe podrška velikim sportskim događajima ima važan značaj, a Dejvis kup predstavlja prirodan izbor partnera za UniCredit Grupu, kako zbog lokacija na kojima se održavaju takmičenja, tako i zbog opredeljenja takmičenja za podlogu na travi, kao i zbog fokusiranosti na održivost i posvećenost unapređenju igre kroz digitalizaciju. 

„Opredelili smo se da budemo sponzori Dejvis kupa, s obzirom na to da se ovo takmičenje savršeno poklapa sa našom pozicijom panevropske poslovne banke. Profesionalni teniseri primer su izvrsnosti, snage i timskog duha kojem težimo i mi u okviru naše Grupe. Dejvis kup jedan je od vodećih međunarodnih teniskih događaja, i upravo zbog toga smo počastvovani što imamo priliku da sarađujemo sa njima ove godine, a posebno nas raduje što će se tri ključna događaja odigrati na, za nas, važnim i rastućim tržištima“, rekao je Andrea Orćel, glavni izvršni direktor UniCredit Grupe

Dejvis kup, koji organizuje Rakuten Finals, održava se u tri grada u periodu od 25. novembra do 5. decembra 2021. Insbruk i Torino će biti domaćini dvema od šest grupa tokom četvrtfinala, dok će ostatak četvrtfinala, polufinale i finale biti održano u Madridu. Takođe, tokom takmičenja biće dodeljeno i specijalno UniCredit priznanje ACE4sustainability, nagradna donacija odabranoj ESG humanitarnoj organizaciji, a biće organizovano i učestvovanje u bacanju novčića, kao i pristup zvaničnoj opremi događaja koju će potpisati odabrani igrači koji se takmiče u finalnim mečevima.

Teme