Ceger

NOVI MAXI supermarket na SLAVIJI

Centralna tačka Beograda i nezaobilazna raskrsnica Slavija dobila je novo mesto susreta i kupovine – u potpuno novom prostoru u ulici Svetog Save 1-9, u prizemlju hotela Slavija, otvoren je Maxi supermarket. Moderan ambijent prodavnice privući će na prvi pogled radoznale kupce, a prilikom ulaska komšije će se sresti sa dobro poznatom raznovrsnom i bogatom ponudom proizvoda po pristupačnim cenama i domaćinskom uslugom. 

Na više od 600 kvadrata nove i po najsavremenijim standardnima opremljene prodavnice može da se pronađe sve što je potrebno za svakodnevnu kupovinu: komforno raspoređena odeljenja pijace sa velikim izborom svežeg voća i povrća, mesnih prerađevina i finih sireva, odeljenje mesare sa svežim i upakovanim mesom, gotova jela i pekara. Na raspolaganju kupcima su i predmeti za ličnu negu i sredstva za čišćenje kuće, kao i ostali proizvodi iz već poznatog asortimana, pažljivo prilagođenog potrebama savremenog kupca. I kao i uvek, na svakom mestu Maxi kupovine, zaposleni i to njih 29 brinu o najboljoj usluzi za svoje kupce. 

I u tekućoj, 2021.godini, maloprodajni lanac Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj i unapređenje maloprodajne mreže, kako bi kvalitetnu ponudu i uslugu po najvišim standardima, učinio svakodnevno dostupnijima za sve potrošače. Od početka godine otvoreno je i renovirano čak 33 prodavnice, dok će i u narednom periodu biti nastavljeno širenje maloprodajne mreže. Tako dobro. Tako Maxi

Teme