Točkovi&Pruga&Nebo

Do srpskih banja i jezera „Lastinim“ redovnim MEĐUGRADSKIM prevozom, ovo su linije i polasci

Na mapi „Lastinih“ međumesnih linija, srpske banje i ove jeseni zauzimaju značajno mesto, zbog interesovanja njenih putnika za omiljenim banjskim destinacijama. Većina putnika odlazi u banje na oporavak, lečenje ili prevenciju, ali značajan broj njih želi da svoj odmor provede u nekoj od banja  baš tokom jeseni. Do većeg broja srpskih banja i jezera može se stići „Lastinim“ redovnim međugradskim prevozom, direktnom linijom ili indirektno – do najbližeg grada, a dalje koristeći lokalni prevoz. 

Cene Lastinih međumesnih karata su veoma povoljne za sve kategorije putnika uz druge pogodnosti njihove kupovine i mogućnosti plaćanja.

Pročitajte još…

NA KLIK Onlajn kupovina autobuskih karata “LASTE”

Naša zemlja ima veliki broj banja koje raspolažu sa lekovitim mineralnim izvorima vode i drugim prirodnim potencijalima koje leče različite bolesti. Većina njih se nalazi u bogatom okruženju planina, reka, klisura ili atraktivnih spomenika kulture, što ih čini omiljenim destinacijama kod turista i zato su posećene tokom cele godine.  Osim prirodnih potencijala mnoge banje su unapredile svoje centre različitim savremenim uslugama i sadržajima, čime su ih učinili privlačnim za stariju i mlađu populaciju. Turisti koji žele spojiti putovanje sa aktivnim odmorom, uživajući u miru i tišini prirodnog ambijenta, kupati se u termomineralnoj vodi umesto morske, upijati sunčeve zrake ne na plaži već šetnjom po lepim parkovima, udišući čist vazduh i rekreirajući se na sportskim i drugim terenima uz mnoštvo doživljaja, biraju za odmor i rekreaciju banjske oaze za opuštanje od svakodnevnog gradskog stresa. Takođe sve popularnija mesta za izlete i odmor su i prirodna i veštačka jezera, kojima je Srbija bogata.

„Lasta“ svakodnevno održava sledeće direktne međugradske linije ka banjama u Srbiji: 

Beograd-Vrnjačka Banja sa jutarnjim polaskom u 06.00h i povratnim polaskom iz Vrnjačke banje u 14:00h.

Beograd-Kuršumlija-Prolom Banja prepodnevni polazak iz Beograda održava se svakodnevno u 10.00h, dok je povratak iz Prolom banje je u 16:00h.

Pročitajte još…

Nastanak jedne od najmlađih banja u Srbiji PROLOM BANJE, a koja postoji još od doba Rimljana…

Sombor-Beograd-Sijarinska banja svakodnevni polazak održava se u terminima: u 06:10 h iz Sombora, 10:55 h iz Beograda, a povratni polazak iz Sijarinske banje je u 07:00h.

Beograd-Senta-Kanjiža (sa registovanim stajalištem ispred turističkog kompleksa Banje Kanjiža) svakodnevni polazak održava se u 05:15, 12:00 i 15:45h iz Beograda, a iz Kanjiže u 05:00, 15:10  i 18:30h.

Beograd- Kikinda-Subotica (sa stajanjem u centru Banje Kanjiža), svakodnevni polazak u 06:30h iz Beograda i povratkom u 14:00h iz Kanjiže.

Teme