Energija

MOL Serbia ZIMSKA nagradna igra „Sipaj i osvoji BMW“

Od danas na MOL Serbia servisnim stanicama širom Srbije, sipanjem 20 litara bilo kog goriva i prijavom na sajtu kupci stiču uslov da postanu dobitnik automobila BMW serije 3 ili vrednih nedeljnih nagrada. U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, MOL Serbia je za svoje kupce pokrenula nagradnu igru „Sipaj i osvoji BMW“, koja će trajati do 17. januara. Članovi MOL PLUS KLUB programa lojalnosti imaju više mogućnosti za dobitak, jer se korišćenjem  MOL PLUS KLUB kartice prilikom kupovine goriva i prijavom na sajtu duplira šansa za osvajanje nagrada.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri „Sipaj i osvoji BMW“ potrebno je da vozači na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopune svoj automobil sa najmanje 20L nekog od sledećih goriva: MOL EVO 95, MOL EVO 95 Plus, MOL EVO Dizel, MOL EVO Dizel Plus ili TNG-a, nakon čega se registruju na web stranici  https://evo.molserbia.rs/promocije. Prilikom registracije, potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće i da verifikuje razumevanje i prihvatanje Pravila nagradne igre. 

Sumirani rezultati poslovanja na kraju ove godine su nam pokazali da smo ostvarili svoj cilj, a to je da se približimo kupcima i odgovorimo na njihove svakodnevne potrebe. Ponosni smo na činjenicu da imamo lojalne kupce koji cene kvalitet naših proizvoda i usluga. Oni su u fokusu svega što radimo i u želji da ih na adekvatan način iznenadimo organizovali smo još jednu nagradnu igru. Ovu godinu završavamo sa pozitivnim rezultatima, uspeli smo da odgovorimo na sve izazove, kao i da idemo u korak sa promenama na tržištu“, izjavila je Ana Dešić, direktorka maloprodaje MOL Serbia. 

Nagradni fond je sledeći:

  • Glavna nagrada – BMW serije 3
  • 7 nedeljnih nagrada – 15.000 bonus MOL Plus klub poena

Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u aplikaciji MOL Go, a spisak svih dobitnika će po okončanju Nagradne igre biti dostupan na https://evo.molserbia.rs/, kao i zvaničnim MOL Serbia kanalima na društvenim mrežama.

Teme