Banke

Mali biznis – velika podrška: Onlajn ponuda za kredit bez odlaska u ekspozituru Addiko banke

Foto: Promo

Addiko banka je kreirala jedinstvenu ponudu onlajn kreditnih proizvoda za biznis korisnike koja omogućava apliciranje i dobijanje preliminarne ponude bez odlaska u ekspozituru. Preko sajta banke, za samo jedan minut i bez dostavljanja finansijske dokumentacije, klijent može dobiti preliminarnu ponudu za kredite za obrtna sredstva, revolving ili dozvoljeno prekoračenje, kao i činidbene garancije ili obavezujuće pismo o nameri. Ova onlajn ponuda kreditnih proizvoda je namenjena mikro i malim preduzećima, sa godišnjim poslovnim prihodom do 1,5 miliona evra.

Ova jedinstvena digitalna ponuda je dostupna svim pravnim licima na veoma jednostavan način, u tri koraka – unosom matičnog broja firme, adrese elektronske pošte i kontakt telefona. Zahtev za dodatna sredstva se može podneti u svakom trenutku, a prilagođen je okolnostima koje su u određenim periodima godine ključne za uspešno poslovanje ovih preduzeća i na taj način im olakšava planiranje raspoloživih budžeta.

„Digitalizovana ponuda za mali biznis predstavlja još jednu Addiko inovaciju u smeru digitalnog i veoma smo ponosni što upravo smo upravo mi ponudili mogućnost apliciranja i dobijanja preliminarne ponude ovoj grupi klijenata. Addiko banka, kao jedan od pionira digitalizacije, želi dodatno da unapredi partnerski odnos sa klijentima u biznis segmentu i učini im dostupnim pogodnosti digitalnog bankarstva. Takođe, ovaj pristup Addiko banke predstavlja direktan odgovor na potrebe mikro i malih biznis klijenata koji su do sada mnogo vremena trošili na procedure prilikom podnošenja zahteva za kredite, a posao ne voli da čeka. Želimo da našim klijentima uštedimo vreme i omogućimo da im kredit za poslovanje bude dostupan u svakom trenutku“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Svaka promena na tržištu odražava se i na poslovanje malog biznisa u manjoj ili većoj meri, a turbulentan period u kome se nalazimo nosi sa sobom razne poteškoće i neizvesnosti biznis korisnicima. Zato je ovaj pristup kreiran da ovim biznis klijentima, bez ograničenja u pogledu industrije iz koje dolaze, stavi na raspolaganje novac u trenutku kada im je potreban, bez komplikovanih procedura koje podrazumevaju čekanje u redovima, mnogobrojne odlaske u filijalu, uz dosta vremena i strpljenja. Addiko banka je kontinuiranim unapređenjem svojih usluga još jednom ponudila inovativno rešenje i pokazala da podjednako brine o svim klijentima. 

Teme