Info

Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva DELTA AGRAR dobitnik nagrade Mladi menadžer godine SAM Godina rekordne berbe jabuka, nove hladnjače i logističko-distributivnog centra

Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva Delta Agrara

Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva u Delta Agraru, dobitnik je nagrade Mladi menadžer godine, koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera. U ovoj godini tim na čijem je čelu Igor realizovao je brojne inovacije koje su unapredile poslovanje sektora voćarstva i povrtarstva. Otvorena je Ultra Low Oxygen hladnjača u Zaječaru, pušten u rad logističko-distributivni centar u Staroj Pazovi. U domenu proizvodnje Delta Agrar je u 2021. godini podigao dodatnih 84 hektara zasada pod jabukom i ove jeseni očekuje rekordnu berbu.

„Ponosan sam na ovu nagradu jer dolazi od struke, od strane Srpske asocijacije menadžera koju izuzetno cenim zbog integriteta i vrednosti koje zastupa i zbog toga što godinama prepoznaje i nagrađuje ono najbolje u nama. Čast mi je da sam na SAM gala večeri, na kojoj je prisustvovalo preko 250 zvanica iz poslovnog i javnog života Srbije i regiona, mogao da predstavljam ne samo sebe, već i ceo moj tim i kompaniju Delta Agrar, jer je ovo zajednički uspeh svih nas“, rekao je Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva Delta Agrar.

Dobitnici priznanja SAM za 2021. godinu

Pročitajte još

SAM JUBILARNE GODIŠNJE NAGRADE 2021. Menadžeri godine su Predrag Mihajlović, OTP banka Srbija i Dragan Filipović, Generali osiguranje

U izazovnom periodu pandemije Delta Agrar je u biznisu voćarstva i povrtarstva uspeo da dodatno zaposli više od 70 ljudi. Pored poslovanja u Srbiji, Igor već tri godine uspešno vodi i kompaniju Delta Frukt u Moskvi.

Godišnje nagrade SAM-a već deset godina zaredom dodeljuje Srpska asocijacija menadžera. SAM nagrađuje menadžere, poslodavce, kompanije i pojedince koji se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, promociju menadžerske struke i liderstva, kao i za bolji život građana u celini.

Teme