Prehrambena industrija

PKS pozvala privrednike za učešće na tematskoj nedelji POLJOPRIVREDA i PREHRANA U okviru Svetske izložbe EKSPO DUBAI

Foto: PKS

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je privrednike da se prijave za učešće na 8. tematskoj nedelji „Poljoprivreda i prehrana“ koja se, u okviru Svetske izložbe Ekspo 2020 Dubai održava od 12. do 20. februara 2022. godine.

Planirano je da privredna delegacija Srbije poseti i sajam prehrambene industrije GOOLFOOD koji se održava takođe u Dubaiju, navedeno je na sajtu PKSNastup na Svetskoj izložbi odlična je prilika da se predstavnici naših kompanija iz sektora agrara i industrije hrane predstave tržištu Ujedinjenih Arapskih Emirata i ostalim zemaljama učesnicama i ostvare kontakte sa potencijalnim partnerima iz celoga sveta – ističe se.

Zainterseovani privrednici za učešće na osmoj tematskoj nedelji „Poljoprivreda i prehrana“ i posetu Sajmu GOOLFOOD, treba da popune formulare na engleskom jeziku i dostave ih najkasnije do 31. decembra 2021. godine na imejl biljna.prehrambena@pks.rs.

Za sve potrebne dodatne informacije možete se obratiti Danici Mićanović, kontakt telefon 0668751054, i Branki Gagić, kontakt telefon 0668751025.

Učešće na Svetskoj izložbi i poseta Sajmu, omogućeni su uz povlastice kao što su besplatna avio karta (čarter let Beograd-Dubai-Beograd), besplatni lokalni transferi, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i besplatno korišćenje Biznis haba Srbije u slobodnoj zoni Dubai South.

Pod sloganom “Povezivanje umova, stvaranje budućnosti“ (Connecting minds, creating the future), Svetska izložba Ekspo 2020 Dubai počela je 1. oktobra 2021. i traje do 31. marta 2022

Teme