Inovacije

Počelo predlaganje kandidata za Top50 izbor najboljih online stvari u 2021.

Tradicionalna akcija PC Press-a, Top50, izbor najboljih online ostvarenja u 2021. godini, otvorena je za predloge. Jubilarni 25. put redakcija PC Press-a pretražuje domaći Internet tragajući za najboljim sajtovima, nastupima na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama. Da ne bi propustili neke važne i hvale vredne online nastupe, pozivamo sve zainteresovane da nominuju kandidate koje smatraju vrednim priznanja Top50 za 2021. godinu na ovom linku.

Pravila za nominaciju i način na koji se šalje predlog možete pročitati na ovom linku.

Na osnovu svih predloga koji budu pristigli i predloga stručnog žirija, napraviće se uži izbor. O pobednicima će odlučivati redakcijski žiri proširen članovima žirija po pozivu, uglednim pratiocima i poznavaocima domaćeg parčeta digitalnog univerzuma. Tradicionalno, biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci pcpress.rs/ sajta sredinom januara 2022.

Cilj je na jednom mestu okupiti ono najbolje što domaće Internet nebo ima, i zato vas pozivamo da pomognete u tome i pošaljete svoje predloge, saopštili su iz redakcije PC Press-a.

Tagovi

Teme